波音 787-9

當您前往德里、里約熱內盧或鹽湖城旅行時,您可能會乘坐波音 787-9。 找出飛機的名字,瞭解您想知道的一切。

關於波音 787-9

此波音 787-9「夢想飛機」的綽號來自波音公司於2003年舉辦的一次全球競賽。 2015年,我們將一機型引入荷航機隊。 長途航班對於夢想客機來說不是問題,而且該機型非常節約燃料。 由於該飛機能夠飛行長達 8500 海哩,甚至可以執行我們最長的飛行路線——比如從紐約市飛往曼谷。

You might encounter this 787-9 when flying to Delhi, Mumbai, Rio de Janeiro, Bogota, Cartagena, or Salt Lake City, although these destinations may differ per season. "A technical marvel” as we call the 787-9, because it’s a result of hundreds of engineers from around the world working together. This lightweight aircraft can easily be recycled, because it consists of 50% composite, 20% aluminium, 15% titanium, 10% steel, and 5% other materials, generating less waste and chemicals than a similar aircraft.

飛機名字

我們的 787-9 夢想客機均以花卉命名。 第一架是「Sunflower」,然後是: Carnation、Lavender、Bougainvillea、Dahlia、Mimosa、Jasmine、Lily、Marguerite、hibiscus、Morning Star、Tulip、和 Orchid。

Boeing 787-9 KLM

座位圖

已經有了預訂嗎? 您可以登入之後在「我的旅程」中查看您的座位圖。 您還可以安排您想坐的位置。

規格

飛機簡介

翼展60.10 m
長度62.80 m
高度16.30 m
巡航速度920 km/h
最大航程11,500 km
最大載客量294 人
最大起飛重量252,650 kg

平均座位間距

經濟艙79 cm
特選經濟座位89 cm
環宇商務艙全平躺式座椅

飛機內部

經濟艙座位佈局3-3-3
商務艙座位佈局1-2-1
提供 WiFi
充電電源
洗手間數量6